KFUM-Spejderne Jersie-Solrød gruppe

Senior

Når du går i 9. klasse, og frem til og med du er 17 år, er du senior. Når man bliver senior får man ansvaret for at afholde sine egne møder med hjælp fra lederne. Hos seniorerne bliver der sat store forventninger og rykket grænser. 

I nogen grupper har seniorerne sine egne projekter, som de selv står for. Det kan f.eks. være at kulsøpionere et 10 meter højt tårn.

Når man er senior i Jersie-Solrød gruppe, er man inddelt i patruljer, hvor der er en patruljeleder, der har det overordnet ansvar for arbejdet, mens at der er en patruljeassistent, der hjælper til. KFUM-Spejderne har samlet informationer for nye seniorspejdere i en folder. Du kan læse med her

Mødedag

Vi mødes hver onsdag kl. 19:00 til 21:00 i Spejderhytten.

Kontakt

Thomas Sjølander Bruus Jensen, Enhedsleder Senior

Inger Bjeldbak-Olesen, Tropsassistent
Tlf. +45 5133 2175
Mail: ibjeldbakolesen@vip.cybercity.dk

Er du ny leder?

Når man er blevet senior, kan man godt lede efter nye udfordringer. Man er blevet så gammel, at man kan hjælpe til som leder i en af enhederne i gruppen. Hvis du har valgt, at tage dette ansvar kan du her læse om at være ny leder.

Klar på kursus?

Som seniorspejder er du blevet så gammel at du næsten kan komme på alle kursus. Der er alt lige fra det rolige Roland 2 til det vilde Diamant Extrem. Du kan i kalenderen finde dit næste kursus, og tilmelde dig.