KFUM-Spejderne Jersie-Solrød

Familiespejder (3 – 6 år)

Familiespejder er en enhed i Jersie-Solrød gruppe, der består af familier – det vil sige børn og voksne. Målgruppen for familiespejder er familier, der har børn fra 3-6 år. Familiespejderenheden kan for eksempel inddeles i kuld efter børnenes alder eller interesser.

Familiespejder tager udgangspunkt i emnerne natur, leg og oplevelse. Familiespejder er fælles oplevelser for hele familien, gennem aktiviteter for børn sammen med deres forældre. KFUM-Spejderne har samlet informationer for nye familiespejdere i en folder. Du kan læse med her.

Naturliv for småbørnsfamilier

Naturliv for Småbørnsfamilier er et landsdækkende samarbejde mellem KFUM-Spejderne, Ungdommens Røde Kors og Natur&Ungdom. Formålet med projektet er at give flere danske børn og deres familier mulighed for at få glæde og gavn af naturen. Projektet er støttet af Nordea-fonden og Friluftsrådet. Alle KFUM-Spejdernes familiespejderenheder kan nyde godt af det aktivitets- og hvervningsmateriale, der skabes i dette projekt.

Mødedag

Vores familiespejdergruppe er for tiden ikke aktiv.

 

Familiespejderne har en lukket Facebook gruppe for medlemmerne og deres forældre: Trolde, familiespejder i Jersie-Solrød.