KFUM-Spejderne Jersie-Solrød gruppe

Ulve

Ulve går i 1.-3. klasse. Ulvearbejdet har Junglebogen af Rudyard Kipling som fantasiramme. I junglen lærer ulvene igennem forskellige aktiviteter at omgås naturen med respekt, og at samarbejde i flokken.

Når man er ulv, begynder man at kigge på kort, øve knob og træne andre spejderfærdigheder. Alt foregår på et niveau, hvor alle kan være med, uden at have prøvet det før. KFUM-Spejderne har samlet informationer for nye ulve i en folder. Du kan læse med her. Vi har også vores egen velkomstfolder til nye ulve i gruppen, som du kan læse her

Ulveflokken

I Jersie-Solrød Gruppe er ulvene en glad lille flok på mellem 10 og 20 ulvebørn med 4 ledere, bestående af: Thea og Mathias som enhedsledere, og Christine og Lukas som hjælpeledere. Vi har en generel regel om, at vi ikke vil se mobiltelefoner i forbindelse med spejderaktiviteter. Det betyder, at børnene ikke må have telefoner med, hverken til tirsdagsmøder eller spejderture.

Mødedag

Vi mødes hver tirsdag kl. 18:00 til 19:30 i Spejderhytten.

Se programmet for de kommende møder her.

Kontakt

Mathias Brøndum, Enhedsleder Ulve
Tlf. +45 5346 6975
Mail: mathias.broendum@hotmail.dk

Thea Sjølander Hvidkær, Enhedsleder Ulve
Tlf. +45 6046 8968
Mail: thea.hvidkaer@gmail.com

Eva Gerd Sjølander Bruus Jensen, Enhedsassistent Ulve

Ulvelederne Thea og Lillemand
Ulveloven

Spejderloven gælder for alle, men ulvene har også en tilpasset udgave:

En ulv adlyder den gamle ulv
En ulv giver aldrig tabt

Ulveløftet

“Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til guds ord, holde ulveloven og hver dag gør noget for at glæde andre.”

Aflæggelsen af ulveløftet er noget specielt for den enkelte spejder. Derfor bør aflæggelsen ske til en stemningsfyldt ceremoni sammen med resten af spejderkammeraterne og lederne i troppen. I mange flokke er der specielle traditioner for, hvordan man aflægger løftet. Mange vælger at afholde et fuldmånemøde, hvor løftet bliver aflagt.

Ulvene har en lukket Facebook gruppe for medlemmerne og deres forældre: Jersie-Solrød spejderne – Ulveforældre